Basiscursus Google Ads

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Welkom! Leuk dat je hebt besloten te gaan adverteren in Google. Hiervoor gebruiken we Google Ads. Misschien heb je er al eens doorheen geklikt of geprobeerd een campagne aan te maken. Na deze online cursus zul je zelf je eerste campagne starten!

Met Google Ads kun je potentiële klanten benaderen met een betaalde advertentie van jouw dienst of product op het juiste moment. Je kunt ervoor kiezen dit met tekst, beeld, video of een combinatie te doen. Eigenlijk werkt het systeem als een veiling; jij stopt er je aanbod in, bepaalt je targeting (op wie richt jij je en waar) en geeft aan wat een waardevolle actie (conversie) je waard is. In die veiling ben je niet alleen, er zullen ook concurrenten zijn. En als zij meer bieden dan jij en hun zaken (lees: website) beter op orde hebben, zullen zij de veiling winnen en op een toppositie in de zoekresultaten van Google staan.

Deze video laat heel helder zien wat Google Ads voor jou kan doen:


Dit is uiteraard een vrij beknopte uitleg, maar door de training van vandaag zul je een beter inzicht krijgen in de werking van Google Ads en wat jij allemaal kunt doen om zoveel mogelijk resultaat te boeken met je campagnes.