Joke Ramdhani

De voordelen van de trainingen van POP Marketing

▶ Laagdrempelig, iedereen kan deelnemen

▶ Betaalbaar

▶ Uitleg in simpele taal

▶ Volgen in je eigen tijd en eigen tempo

▶ Contact met docent mogelijk

"Ik durfde nooit aan Google Ads of Analytics te beginnen, maar Joke heeft mij goed op weg geholpen. Ik weet nog lang niet alles, maar het begin is er en is zo leuk!"

-Sanne 

"Na het volgen van de social media cursus, wist ik na enkele weken niet zo goed welke data ik nou moest koesteren. POP Marketing nam nog even de tijd voor me en mijn eerste succesvolle campagne is een feit, kan ik nu zeggen!"

- Wendy W. 

"Wij zijn ondernemers, dus druk. We twijfelden; een training hier op kantoor volgen of ergens heenrijden? Maar bij POP Marketing kan alles online en in onze eigen tijd. Voor ons nu even de perfecte manier."

- Rajeev Devi

"De kosten voor de cursus zijn eigenlijk na de eerste les al terugverdiend! Mijn werkgever is heel blij dat we nu zelf onze Google tools beheren en niet voor elk wissewasje een Digital Agency hoeven in te schakelen."

- Emma Isa de Jong

POP Marketing

Staat jouw gewenste cursus er niet bij, maar is deze wel website-, Google- of Social Media-gerelateerd? Dan kunnen wij jou vast wel helpen. Stuur een berichtje naar 030-2378049 of info@pop-marketing.nl met daarin jouw wensen en wij komen z.s.m. bij je terug met een passend aanbod.